Topp10Antivirus

Antivirus recensioner (Mac)

TotalAV
9,8
Strålande!
"Det fantastiska skyddet mot skadlig programvara i alla dess former, mängder av extra funktioner och den bästa prisvärdheten - allt detta gör TotalAV till vår övergripande vinnare och det populäraste antivirusprogrammet."
Norton
9,4
Utmärkt!
"Norton antivirus är en pionjär inom industrin och har vunnit PCMag.com:s Editors Choice award 39 gånger.
Funktionerna för föräldrakontroll är av högsta klass."
Intego
9,2
Mycket bra
"Intego ger mycket bra skydd för Mac-användare. Tjänsten inkluderar ett kraftfullt antivirusprogram, samt trevliga extrafunktioner som föräldrakontroll och ett saneringsverktyg. Via vår länk får du en speciell 50% rabatt, vilket gör detta till det bästa valet för Mac-ägare, både vad gäller prestanda och valuta för pengarna."
Panda
8,8
Mycket bra
"De andra vill att du betalar extra för VPN. Panda Security inkluderar ett grundläggande VPN till alla. Endast detta gör det här till ett antiviruslösning som är värd att överväga."
PC Protect
8,6
Bra
"Det här "ultimata antiviruset" erbjuder ett antivirussystem, realtidsskydd, brandvägg, annonsblockering, skivrensning, hantering av uppstartsprogram, webbläsarhantering, och mycket mer..."
Avira
8,5
Bra
"Om du är på jakt efter ett heltäckande skydd, så erbjuder Avira allt du behöver. Surfa tryggt och säkert med vetskapen att du är skyddad från de som vill skada eller spionera på dig. Avira är en vinnare enligt vår åsikt!"
BullGuard
8,3
Bra
"Det uppstår ständigt nya hot och säkerhetshål. Välj ett antivirus-paket som håller sig regelbundet uppdaterat och som är med i matchen för att hålla dig säker online. Bullguard är det antivirusprogrammet."
Heimdal
7,8
Bra
"Marknaden för antivirus innehåller många kraftfulla säkerhetslösningar. De flesta kommer med ett högt pris. Heimdal Securitys Thor Pro är måhända inte det "mest avancerade säkerhetsprogrammet någonsin", men tack vare deras djupgående nätverksövervakning och fantastiska kundsupport är de ändå ett värdigt alternativ."