Topp10Antivirus

Antivirus recensioner (Windows)

TotalAV
9,8
Strålande!
"Det fantastiska skyddet mot skadlig programvara i alla dess former, mängder av extra funktioner och den bästa prisvärdheten - allt detta gör TotalAV till vår övergripande vinnare och det populäraste antivirusprogrammet."
Norton
9,3
Mycket bra
"Norton antivirus är en pionjär inom industrin och har vunnit PCMag.com:s Editors Choice award 39 gånger.
Funktionerna för föräldrakontroll är av högsta klass."
Panda
9,1
Mycket bra
"De andra vill att du betalar extra för VPN. Panda Security inkluderar ett grundläggande VPN till alla. Endast detta gör det här till ett antiviruslösning som är värd att överväga."
Avira
8,9
mycket bra
"Om du är på jakt efter ett heltäckande skydd, så erbjuder Avira allt du behöver. Surfa tryggt och säkert med vetskapen att du är skyddad från de som vill skada eller spionera på dig. Avira är en vinnare enligt vår åsikt!"
PC Protect
8,7
bra
"Det här "ultimata antiviruset" erbjuder ett antivirussystem, realtidsskydd, brandvägg, annonsblockering, skivrensning, hantering av uppstartsprogram, webbläsarhantering, och mycket mer..."
BullGuard
8,6
Bra
"Det uppstår ständigt nya hot och säkerhetshål. Välj ett antivirus-paket som håller sig regelbundet uppdaterat och som är med i matchen för att hålla dig säker online. Bullguard är det antivirusprogrammet."
Heimdal
8,3
Bra
"Marknaden för antivirus innehåller många kraftfulla säkerhetslösningar. De flesta kommer med ett högt pris. Heimdal Securitys Thor Pro är måhända inte det "mest avancerade säkerhetsprogrammet någonsin", men tack vare deras djupgående nätverksövervakning och fantastiska kundsupport är de ändå ett värdigt alternativ."
McAfee
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
"Sammantaget består McAfees primära värde i det breda utbudet av tjänster och funktioner det erbjuder, som samtliga kombineras för att skapa en prisvärd och tillämplig lösning för storskaliga, fler-enheters planer som drar nytta av att använda samma säkerhetsprogramvara."
Bitdefender
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
"Överväg Bitdefender om ditt mål är oöverträffad prestanda och användarvänlighet. Oavsett vilken enhet eller vilka enheter du använder för närvarande så finns det en produkt som passar dina specifika behov."
Avast
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
"Av de fyra testerna som görs av AV-Comparatives så fick Avast tre Advanced+ och ett Advance omdöme. Detta är gott nog om du frågar mig. Avast ligger i topp 10 hela vägen."
ZoneAlarm
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
"ZoneAlarm erbjuder en förstärkt brandvägg i kombination med ett licensierat antivirusskydd. En stabil gratisversion och ett coolt utbud av bonusfunktioner gör det till ett optimalt alternativ för personligt bruk."