Topp10Antivirus

Antivirus-recensioner (Windows)

TotalAV
9,8
Bäst totalt sett
"Det fantastiska skyddet mot skadlig programvara i alla dess former, mängder av extra funktioner och den bästa prisvärdheten - allt detta gör TotalAV till vår övergripande vinnare och det populäraste antivirusprogrammet."
Norton
9,5
Jättebra
"Norton antivirus är en pionjär inom industrin och har vunnit PCMag.com:s Editors Choice award 39 gånger.
Funktionerna för föräldrakontroll är av högsta klass."
Bitdefender
9,4
Mycket bra
"Överväg Bitdefender om ditt mål är oöverträffad prestanda och användarvänlighet. Oavsett vilken enhet eller vilka enheter du använder för närvarande så finns det en produkt som passar dina specifika behov."
Panda
9,3
Mycket bra
"De andra vill att du betalar extra för VPN. Panda Security inkluderar ett grundläggande VPN till alla. Endast detta gör det här till ett antiviruslösning som är värd att överväga."
Avast
8,9
Mycket bra
"Av de fyra testerna som görs av AV-Comparatives så fick Avast tre Advanced+ och ett Advance omdöme. Detta är gott nog om du frågar mig. Avast ligger i topp 10 hela vägen."
PC Protect
8,8
Mycket bra
"Det här "ultimata antiviruset" erbjuder ett antivirussystem, realtidsskydd, brandvägg, annonsblockering, skivrensning, hantering av uppstartsprogram, webbläsarhantering, och mycket mer..."
Avira
8,6
Bra
"Om du är på jakt efter ett heltäckande skydd, så erbjuder Avira allt du behöver. Surfa tryggt och säkert med vetskapen att du är skyddad från de som vill skada eller spionera på dig. Avira är en vinnare enligt vår åsikt!"
AVG
8,4
Bra
McAfee
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
"Sammantaget består McAfees primära värde i det breda utbudet av tjänster och funktioner det erbjuder, som samtliga kombineras för att skapa en prisvärd och tillämplig lösning för storskaliga, fler-enheters planer som drar nytta av att använda samma säkerhetsprogramvara."