Topp10Antivirus
Upplysningar om annonsörer
Surfshark Antivirus

Surfshark Antivirus-recension

Vårt omdöme: Älskar du Surfsharks VPN? Du kommer att älska det ännu mer nu när de har släppt antivirusskydd som en del av sitt nya cybersäkerhetspaket. Surfshark One-paketet innehåller VPN, antivirus, skydd mot dataläckage och ett privat sökverktyg och bör vara en del av dina dagliga cybersäkerhetsrutiner. Vi är glada att kunna rapportera att deras antiviruslösning inte bara är en eftertanke, utan att den har ett realtidsskydd mot skadliga program, appar, filer med mera. Spara 80% på den senaste versionen för 2024 via vår länk!
Få Surfshark Antivirus - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.surfshark.com/special-offer


Företagets bakgrund

Surfshark Antivirus har sitt huvudkontor i Tortola på Brittiska Jungfruöarna och kommer från samma företag som står bakom NordVPN, AtlasVPN, NordLayer och Surshark VPN.

Säkerhetsfunktioner

Som vi har nämnt tidigare består Surfshark One av fyra lösningar: VPN, Antivirus, Search och Alert. Medan VPN-komponenten tar hand om din trafik och din integritet ansvarar antivirusprodukten för att skydda dina Android- och Windows-enheter mot virus, trojaner, spionprogram, utpressningstrojaner och andra skadliga program. Den gör detta i realtid, vilket innebär att du inte behöver vänta på att din schemalagda skanning ska starta eller göra manuella skanningar. Surfshak antivirus upptäcker och vidtar åtgärder för att skydda din enhet så snart skadlig kod når ditt system, tack vare avancerad AI och integrering av maskinspråk.

Naturligtvis kan du också schemalägga skanningar, och det kan du göra på två sätt. Du kan göra en fullständig genomsökning av alla filer på enheten eller en snabb genomsökning av dokument, nedladdningar och skrivbordsmappar. Om skanningen upptäcker några hot ombeds du att lösa eller ignorera hotet.

Extra funktioner

Surfshark One innehåller också VPN, som inte kräver någon närmare presentation. Sedan den släpptes 2018 har den varit ett av våra favoritverktyg för att hålla våra aktiviteter på nätet säkra och anonyma. Vad vi gillar extra mycket med detta VPN är dess strikta policy mot loggar, stöd för split tunnling, VPN chaining samt URL- och reklamblockering. Den är snabb, pålitlig och säker och tillåter obegränsat antal samtidiga anslutningar till enheter med en enda prenumeration.

Search är Surfsharks privata sökmotor. Det bästa med den är att den inte sparar några loggar och är helt reklamfri, så du slipper irriterande annonser som följer dig på webben. Det är också ett bra verktyg för att stoppa spårare från att samla in dina uppgifter via cookies. Om du någonsin har använt Google Chromes inkognitoläge för att dölja vad du gör på nätet fungerar Search på samma sätt, fast bättre.

Alert är Surfsharks version av övervakning av dataintrång. Den är utformad för att skydda ditt personnummer och dina kreditkort mot bedrägerier, identitetsstölder och alla typer av cyberbrottslighet. Den kan också kontrollera om lösenordet är sårbart och övervaka dina e-postkonton för att se om det förekommer i dataintrång. Om den gör det skickar Surfshark en varning så att du kan vidta åtgärder så snart som möjligt.Användbarhet och prestanda

Har du någonsin köpt en programvara bara för att sluta använda den då den var för komplicerad? Samma sak kan hända med antivirusprogram som är avsedda för cybersäkerhetsproffs. Tack och lov är Surfshark antivirus snabbt installerat och enkelt att använda. Detta beror kanske på deras uppdrag att "förmänskliga digital säkerhet och göra den bekymmersfri ur användarens perspektiv". Dessutom använder den minimala systemresurser, så den skyddar dig utan att sakta ner din enhet.

Antal licenser och paketdetaljer

Du kan skydda så många enheter du vill med Surfshark VPN, men det gäller inte deras antivirusprogram. Surfshark antivirus täcker endast 5 enheter, men det borde räcka för ett hushåll med flera enheter. Surfshark One kan köpas månadsvis ($14.44), halvårsvis ($4.29/månad) eller årsvis ($3.98/månad). Om du redan har ett Surfshark VPN-abonnemang kan du också lägga till $1.49 för att få Surfshark One (Antivirus, Alert och Search).

Kundsupport

Surfsharks kundsupport är fantastisk. Vi var inte säkra på hur nuvarande Surfshark VPN-prenumeranter kunde uppgradera till Surfshark One, så vi hoppade på chatten. Det tog mindre än en minut att få kontakt med en representant som gav oss länken. Deras kundtjänst, som är tillgänglig dygnet runt, har varit ganska konsekvent under de år vi har haft deras VPN-app, så det var knappast någon överraskning. Förutom chatt finns kundsupport även tillgänglig via e-post på support@surfshark.com.

Slutsats

Surfshark One släpptes bara förra året, så det är definitivt långt ifrån perfekt. Det kan till exempel användas som en integrerad brandvägg, en sårbarhetsskanner eller en lösenordshanterare. Men VPN- och antiviruskombinationen är trots det relativt stabil, och tillägget av Surfshark Alert and Search gör den ganska väl avrundad och ger mycket valuta för pengarna.
Få Surfshark Antivirus - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.surfshark.com/special-offer
Lämna recension om Surfshark Antivirus
Berätta för andra vad du tycker.
Captcha
Få Surfshark Antivirus - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.surfshark.com/special-offer