Topp10Antivirus
Upplysningar om annonsörer

Heimdal-recension

-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Vårt omdöme: "Marknaden för antivirus innehåller många kraftfulla säkerhetslösningar. De flesta kommer med ett högt pris. Heimdal Securitys Thor Pro är måhända inte det "mest avancerade säkerhetsprogrammet någonsin", men tack vare deras djupgående nätverksövervakning och fantastiska kundsupport är de ändå ett värdigt alternativ."
Få TotalAV - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.TotalAV.com/Specialerbjudande

Om företaget

Heimdal Security är ett danskt företag som grundades år 2011. Företaget är medvetet om sina rötter och har döpt sina produkter efter den legendariska asaguden Thor.

Heimdal må vara ett ungt företag i jämförelse med andra stora namn inom säkerhetsbranschen, men de är på stadig tillväxt mot toppen. Företaget är fast beslutet att utveckla ny teknik för att skydda sina användare mot intrång och cyberhot.

Prestationer och utmärkelser

Företaget har sedan starten år 2011 varit skölden som har blockerat oräkneliga attacker från cyberbrottslingar och it-säkerhetshot. Deras uppskattade kundbas utgörs av över 600 000 användare och 5 000 kunder. Tack vare sin enastående service så har de blivit hyllade med internationella utmärkelser de senaste åren.

• Heimdal Antivirus vann "Most Educational Security Blog" år 2016.
• I 2017 nominerades antiviruslösningen för "Anti-virus Solution of the Year".
• Vid Computing Security Awards 2018 blev företaget vinnaren i kategorin "Anti-Malware Solution of the Year".

Säkerhetsfunktioner

Thor Premium är ett av de mest avancerade systemen för blockering av hot och intrångsförsök som existerar. Men det saknar förmågan att radera existerande hot på egen hand. Trots detta är Heimdals nästa-generations spårning av hot en värdig funktion att ha för alla användare.

"DarkLayer Guard" är en omfattande brandväggsfunktion som erbjuder två-vägs skydd i realtid. Funktionen blockerar överföring av alla DNS-, HTTP- och HTTPS-paket omedelbar då de anses vara misstänkta.

"X-Ploit Resilience" ser till att det inte finns några icke-patchade sårbarheter kvar i systemet. Systemet skyddar sålunda mot säkerhetshot som zero-day attacker, omdirigering av trafik och dataläckage.

Antivirusprogrammet håller även koll på kommunikationen mellan enheterna och infrastrukturen, vilket förhindrar virus från att attackera djupgående processer inom systemet. Den här funktionen, vid namn Vector Detection, använder en andra-generationens spårningsteknik för att skydda systemets firmware.

Ytterligare funktioner

Thor Premium Home levereras med tillägg som förbättrar programmets övergripande egenskaper.

De automatiska uppdateringarna, i kombination med omedelbar patching, säkerställer att programvaran hålls aktuell. TTPC-verktyget tillåter användare att inspektera vilka processer som antivirusprogrammet har blockerat och släppa dem om det är lämpligt.

Programvaran använder flera lager av skydd för att hantera sårbarheter. Säkerhetslager såsom Anti-Ransomware, Anti-Malware och Anti-Scam skyddar användaren från ett antal cyberhot. Heimdal innehåller även en funktion för säker surf som är viktigt för att blockera skadliga webbplatser.

Användarvänlighet och prestanda

Heimdals antivirusprodukter är enkla att konfigurera och lätta att använda. Allt du behöver göra är att ladda ner en installationsfil från webbplatsen och låta den starta en uppdatering av virusdefinitioner. Så snart den är installerad startar Heimdal ett verktyg som heter "Heimdal Agent" på kontrollpanelen.

Användarna kan konfigurera utseendet på användargränssnittet genom att välja mellan tre skins. Användarna får även tillgång till övergripande rapporter kring systemets hälsotillstånd, direkt från kontrollpanelen. Programvaran har en begränsad men ändå fokuserad uppsättning av funktioner, vilker gör gränssnittet rent och överskådligt.

Antal licenser och produkter

Företaget har ett brett och mångsidigt produktutbud som täcker allt från hemanvändare till företagskunder. De har lanserat en gratisversion så att kunderna kan testa och få en känsla för produkten.

Kundernas behov skiljer sig, och därför erbjuder företaget olika prisnivåer till hemanvändarna. Det finns en rad paket och produkter att välja mellan, vilket gör det lätt för kunderna att välja de som uppfyller deras specifika krav. Dessutom erbjuder företaget en fantastisk 30-dagars återbetalningsrätt vilket gör det extra bekvämt för användarna.

Kolla in översikten nedan och klicka på vår länk för att läsa mer om de olika paketen som står till buds:

Kundsupport

Kundsupporten är möjligtvis den mest förbisedda funktionen i alla produkter. I Heimdals fall är den en av dess starkaste komponenter. Antivirusprogrammet har inte en supportavdelning direkt inom applikationen, men hemsidan innehåller ett makalöst utbildningscenter.

Både avdelningarna för support och vanliga frågor innehåller djupgående dokumentation. Här listas kända problem, nya säkerhetstekniker och alla de senaste nyheterna inom världen av cybersäkerhet - enkelt och bekvämt för användarna.

Företaget tillämpar även ett snabbt ärendesystem över e-post. Här kan en användare rapportera eventuella problem de upplever. Utbildade representanter svarar på dessa ärenden och finns tillgängliga för kunderna dygnet runt.

Slutsats

Även om Heimdal Antivirus inte är en komplett säkerhetssvit så krossar deras premium Thor-funktioner de flesta cyber-hoten med hjälp av deras andra-generationens malware-skydd och strikta övervakning på grundnivå.


Heimdal jämför funktioner

Thor Vigilance
Thor Foresight
Thor Premium
Nästa generationens antivirus
Förebyggande av hot
Fullständigt skydd
Alla erbjudanden är tillgängliga för upp till 3 år och 10 enheter
Alla erbjudanden är tillgängliga för upp till 3 år och 10 enheter
Alla erbjudanden är tillgängliga för upp till 3 år och 10 enheter
*MAC - endast trafikfiltreringsmodulen, Foresight, finns tillgänglig för MAC OS
*MAC - endast trafikfiltreringsmodulen, Foresight, finns tillgänglig för MAC OS
*MAC - endast trafikfiltreringsmodulen, Foresight, finns tillgänglig för MAC OS
30 dagar pengarna tillbaka-garanti
Gratis VIP-support dygnet runt
Omedelbar leverans på e-post
Unikt hotförebyggande av de mest avancerade ransomware-virusarna, spionprogram och APT:er
Unik trafikbaserad virus-detektering och blockering INNAN de når din PC
Flerlagers, AI-drivna skydd
Skyddar din surfning
Skyddar din internetbank och betalningar
Skydd mot nätfiske
Stoppar cyberbrottslingar från att komma åt personuppgifter
Blockerar dataläckor
Uppdaterar automatiskt dina appar för att täppa till säkerhetshål i datorn
Installerar din favoritprogramvara säkert och bekvämt
Brandväggsintegration
Nästa generationens antivirus
* Lokal signatur / filbaserad skanning
* Realtids molnskanning
* Sandbox och bakdörrinspektion
* Process / beteendebaserad skanning
Enkel installation och smidig prestanda
Mycket lätt att använda
Få TotalAV - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.TotalAV.com/Specialerbjudande
Lämna recension om Heimdal
Berätta för andra vad du tycker.
Captcha
Heimdal användarnas recensioner
  • “Har använt Heimdal Pro i mer än ett år nu. Egentligen köpte jag det för malware-skyddet för att stödja Norton (som inte är speciellt kompetent när det kommer till detta). Med tiden har jag lärt mig att auto uppdateringsverktyget är ganska praktiskt också. Sammanfattningsvis ett mycket stabilt program.“
  • “Ibland blir webbplatser blockerade som jag vet är säkra. Men det är bättre att filtret är lite för strikt än motsatsen... Kundtjänsten svarade inom 24 timmar på ett väldigt tillfredställande och detaljerat sätt.“
  • “Lätt att använda. Skyddar mot irriterande toolbars i webbläsaren också.“
Få TotalAV - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.TotalAV.com/Specialerbjudande