Topp10Antivirus
Upplysningar om annonsörer
TotalAV

TotalAV-recension

9,8
Bäst totalt sett
Vårt omdöme: "Det fantastiska skyddet mot skadlig programvara i alla dess former, mängder av extra funktioner och den bästa prisvärdheten - allt detta gör TotalAV till vår övergripande vinnare och det populäraste antivirusprogrammet."
Få TotalAV - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.TotalAV.com/Specialerbjudande

Företagets bakgrund

Företaget bakom TotalAV heter SS Protect. De är baserade i Hampshire, Storbritannien och har cirka 40 anställda. De har även kontor i Venice, Kalifornien.

Säkerhetsfunktioner

TotalAV är ett program rikt på funktioner, både inom gratisversionen och premiumversionen. Gratisversionen inkluderar allt det grundläggande som behövs för att hålla din enhet säker. Den är smidig och kraftfull. Premiumversionen har tre nivåer. Ultimate-paketet ger dig den grundläggande funktionaliteten i gratisversionen plus skydd i realtid, skydd för din smartphone och mycket mer.

TotalAV fick höga betyg för förmågan att avslöja phishing-sidor gentemot testproverna och presterade bättre än det skydd mot phishing som finns inbyggt i många webbläsare.

Ytterligare funktioner

TotalAVs paket Ultimate innehåller en lösenordshanterare vid namn Safe Password Vault, en VPN, samt en funktion för skydd och optimering av smartphones. Den här säkerhetsfunktionen är en heltäckande plattformsoberoende funktion som skyddar dig oavsett var du är - på kontoret, hemma eller ute på språng. Med optimeraren kan du accelerera prestandan samtidigt som du surfar säkert, för att inte nämna att du även boostar telefonens minne.

Ett extra tillägg för VPN med säker surf innebär att du kan vara fullständigt anonym ute på språng. (Observera att detta tillägg säljs separat)

Användarvänlighet och prestanda

Trött på förvirrande användargränssnitt som är svåra att navigera? Då är TotalAV den absoluta vinnaren. Dess kontrollpanel är välplanerad och uppdelad i fyra funktionsområden som är tydligt markerade och lätta att använda. Det är en barnlek att navigera den här kontrollpanelen.

Innan du ens öppnar ditt nya program så imponerar TotalAV med sin smidiga nedladdning och installation. Inget behov av att spendera timmar på att välja alternativ och ställa in funktioner manuellt.

Oavsett vilken plattform du använder, Windows, Mac, iOS eller Android, så kan du känna dig trygg med att det här lättviktiga men kraftfulla programmet kommer låta ditt arbete eller din fritid förbli opåverkade. Systemprocesserna har optimerats så att du kan göra det du behöver göra.

En ytterligare fördel när det kommer till prestandan är att TotalAV kontrollerar ditt system löpande - och håller utkik efter problem som kan påverka prestandan, för att sedan åtgärda dem. Om du har nått ett läge där hårddisken nästan är full och du letar efter saker att radera så kan TotalAV hjälpa dig - med funktionen som hittar duplicerade filer och raderar dem. Allt detta görs i bakgrunden utan att påverka hastigheten på ditt system.

Antal licenser och uppgifter om paketen

Om du är ute efter gratisversionen så kan du ladda ner den på en enstaka enhet, men tänk på att det inte är det fullständiga programmet.

Om du väljer det fullständiga programmet erbjuds du en 30-dagars pengarna-tillbaka garanti, så du i praktiken kan testa programmet riskfritt. Det här riskfria erbjudandet borde vara anledning nog att testa TotalAV!

Det finns några viktig tillägg till Ultimate-paketet och dessa inkluderar lösenordshanteraren, Smartphone-optimeraren och skydd, för både iOS och Androidenheter samt Safe Surfing VPN. Om du inte redan har de här programmen så är det definitivt en bra ide att titta närmare på Ultimate-paketet. VPN blir allt mer nödvändigt för att skydda våra uppgifter och skydda oss själva mot de som vill spionera på oss. Så det kan mycket väl vara så att Ultimate-versionen är det bästa alternativet för dig, trots den något högre kostnaden.

Notera att även om TotalAV är utmärkt även i sin gratisversion, så inkluderar en inte skydd i realtid. Så min åsikt är att du borde välja en av premiumversionerna, även om du bestämmer dig för en av de lägre versionerna.

Kundsupport

TotalAV erbjuder utmärkt support. Du har möjlighet att söka artiklar inom deras kunskapsdatabas och vanliga frågor, eller så går du direkt till källa och kontaktar dem via telefon, e-post eller chatt.

Slutsats

Gratisversionen är väldigt kraftfull när det kommer till virusskydd men min rekommendation är att du minst överväger den medelhöga nivån med antivirus Pro-paketet Det fantastiska skyddet tillsammans med utmärkta extrafunktioner och strålande kundsupport gör detta till en välförtjänt vinnare!


TotalAV jämför funktioner

PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
Antal enhetslicenser
5
3
1
Avancerat skydd mot utpressningsprogram
Realtidsskydd mot virus
Skydd mot virus, Trojaner, Störande Annonsprogram, Spionprogram och Sabotageprogram
Skydd mot Nätfiskebedrägerier
Frigör Systemutrymme med Diskrensare
Verktyg för Datorprestanda och Optimering
Fjärrbrandväggsskydd
Håll dig Säker på nätet med Webbsköld-tillägget
Webbläsarrensare och Webbläsarhanterare
E-bok om Antivirus
Säkert Lösenordsvalv
Supersnabb Prioriterad Support Dygnet runt
Optimerare och skydd för Smartphone
30 Dagars återbetalningsgaranti
Ingår
Ingår
Ingår
Få TotalAV - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.TotalAV.com/Specialerbjudande
Lämna recension om TotalAV
Berätta för andra vad du tycker.
Captcha
TotalAV användarnas recensioner
  • “Körs obemärkt i bakgrunden. Ända sen jag skaffade det här TotalAV progammet har jag inte haft några problem med virus eller dylikt. Är väldigt nöjd!“
  • “Lyckades ta bort ett virus :) Fantastiskt antivirus - till o med gratisversionen! :)“
  • “har städat upp min dator och förbättrat hur den flyter på massvis. Högsta betyg!“
  • “Hej... I vår digitala verklighet är det absolut nödvändigt att din personliga information skyddas från spyware, adware, phishing och till o med bottar och exploitware. Jag tycker att TotalAV hanterar den uppgiften mycket bra...och de har lagt till små extrafunktioner som rensar upp cachet och håller RAM-minnet och nätverket rent... Jag är definitivt nöjd med TotalAV och kan rekommendera denna programvara med gott samvete! Hälsningar DD.“
  • “Jag var den första bland mina vänner som skaffade virusskydd till mobilen. I början av 2019! Tack till TotalAV även gratis! Jag installerade också städaren. Rekommenderas, båda programmen. Det är en skön känsla att surfa säkert...“
  • “Hittills, mycket nöjd, är riktigt bra, förutom de irriterande frågorna om uppdatering som dyker upp hela tiden.“
  • “Ganska omfattande säkerhetspaket. Har varit mitt första val av programvara för PC-säkerhet i över två år. Gratisversionen kommer redan med omfattande funktioner men jag gick över till pro-versionen för att få ännu mer. Rekommenderas totalt!“
  • “det gratis antiviruset funkar bra men de vill att jag ska köpa en betalversion av programmet vilket är lite irriterande...“
  • “Mycket lätt att använda och gör att systemet flyter på bättre. Jag skulle rekommendera denna produkt till alla mina vänner och bekanta.“
Få TotalAV - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.TotalAV.com/Specialerbjudande