Topp10Antivirus
Upplysningar om annonsörer
Panda

Panda-recension

9,4
Mycket bra
Vårt omdöme: "De andra vill att du betalar extra för VPN. Panda Security inkluderar ett grundläggande VPN till alla. Endast detta gör det här till ett antiviruslösning som är värd att överväga."
Få Panda - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.pandasecurity.com/sweden/specialerbjudande

Företagets bakgrund

Panda Security grundades år 1990 i Madrid, Spanien. År 2005 rankades de som den fjärde största antivirusleverantören i världen. De har dotterbolag i hela USA och Storbritannien samt kontor i 44 länder. Under 2009 flyttade dess USA-baserade dotterbolag ditt huvudkontor till Orlando, Florida. Företaget anställer för närvarande ungefär 450 personer och har en uppskattad årlig omsättning på 66,1 miljoner dollar.

Utmärkelser och priser

Panda Security vinner konsekvent Editor’s Choice-utmärkelser och trofeer. Ett antal anmärkningsvärda tidigare priser inkluderar flertalet Real-Word skyddstester från AV-Comparatives. Andra utmärkelser inkluderar en Editor's Choice-utmärkelse från PCMag, även denna för Panda Antivirus.

Och förresten, om du letar efter en affärslösning, så är Panda den klara vinnaren med sin Adaptive Defense-programvara. IT Pro, som rankas som en av Storbritanniens mest inflytelserika tekniksajter, tilldelade dem en femstjärnig recension för Panda Adaptive i september 2018.

Säkerhetsfunktioner

Min åsikt är att Panda Dome Advanced förmodligen är det bästa paketet för det genomsnittliga hushållet. Det inkluderar antivirus, WiFi-skydd, en personlig brandvägg samt skydd mot ransomware och alla former av virus. Dessutom erbjuder det också föräldrakontroll.

Enligt en recension från PCWord så kan Pandas WiFI-skydd låta dig se vad som händer i ditt nätverk på ett ögonblick. Även om användargränssnittet inte är fullständigt intuitivt så är säkerhetsbedömningen av din router omedelbar och hjälpsam. Om din routers anslutningsläge inte anses vara tillräckligt säkert så kommer Panda rekommendera förändringar.

Panda har fått ett antal imponerande testresultat från AV-Comparatives. Det är viktigt att notera att dessa tester baseras på Pandas kostnadsfria antivirusprogram, men samma komponenter används även i deras premiumprodukter. I det senaste testet blockerade Panda 100 % av de tester som gjordes i ett real-world test, och blockerade 99,99 % av malware-testerna.

Det råder ingen tvekan. Detta är imponerande resultat.

Ytterligare funktioner

Oavsett som det är gratisversionen eller premiumpaketen så erbjuder Panda Security en utmärkt svit av funktioner. Funktioner som är lätta att implementera och som ger dig ett fullständigt skydd, i en smidig programvara som inte saktar ner dig. Den kostnadsfria versionen är begränsad men är riktigt bra på det den gör.

Premiumpaketet sträcker sig från Essential-paketet till Premiumpaketet. Essential-paketet innehåller brandvägg och Wi-Fi-skydd. Efter det har vi Advanced protection-paketet som även inkluderar skydd mot ransomware samt alla former av virus, plus föräldrakontroll. Complete paketet är nästa nivå och lägger till dataskydd och en lösenordshanterare. Den högsta nivån heter Premium och inkluderar en fullständig VPN.

Användarvänlighet och prestanda

Panda har ett snyggt och rent användargränssnitt som är enhetligt utöver alla enheter. Det är användarvänligt och lätt att navigera. En ytterligare fördel är att alla Pandas program är lätta, vilket innebär att de inte kommer ta upp massa systemresurser och sakna ner andra öppna program.

Antal licenser och uppgifter om paketen

Antivirus för Windows består av fyra olika skyddsnivåer. Antivirus för Mac erbjuder två nivåer av skydd.

Windows-versionen har Panda Dome Essential, Panda Dome Advanced, Panda Dome Complete och slutligen Panda Dome Premium. För Mac-användaren erbjuds Essential och Premium.

Se nedan för en översikt över paketen och dess innehåll.

Notera att samtliga kommer som kostnadsfria provversioner så att du kan testa vad som passar bäst innan du fattar ett köpbeslut.

Panda Security erbjuder en fantastisk mängd funktioner. Oavsett vad du väljer så kommer priset vara en god affär i slutändan om du spenderar mycket tid med att surfa på internet, nedladdning och mycket mer. Som med allting så har kvalitet ett pris...

Kundsupport

De som letar efter ett antivirus som kommer med utmärkt support behöver inte söka sig längre än till Panda Security. Standardsupporten är öppen måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00. Kunder med premiumpaketet har tillgång till telefonsupport dygnet runt. Webbsupport och e-postsupport finns också tillgängligt. Panda är en av de högst rankade organisationerna när det kommer till support inom antivirusbranschen.

Slutsats

Till och med det kostnadsfria paketet från Panda erbjuder ett utomstående virusskydd. Så det är rimligt att anta att premiumpaketet erbjuder ett enormt bra skydd. Så medan premiumpaketet må kosta en hel del, detta råder det inget tvivel om, så är det väl värt pengarna. Panda vet vad de sysslar med när det handlar om antivirus-programvara.


Panda jämför funktioner

ESSENTIAL
ADVANCED
COMPLETE
PREMIUM
Virusskydd med brandvägg för Windows-enheter - identifierar alla virus
Virusskydd i realtid för Mac- och Android-enheter
Gratis VPN – Begränsat till 150 MB/dag. Surfa anonymt från en virtuell plats
Skydda ditt Wi-Fi-nätverk mot hackare och snokande grannar
Analysera externa enheter eller USB-enheter och skydda dem mot alla typer av hot
Föräldrakontroll - Hantera barnens internetanvändning och appåtkomst
Identitetsskydd för nätsäkerhet när du surfar, handlar eller utför bankärenden
Skydd mot nätangrepp genom utpressningsprogram och andra avancerade hot
Datasköld – Kryptera dina konfidentiella uppgifter
Lösenordshanterare - Skydda och hantera alla dina lösenord med ett enda klick
Rensningsverktyg - Förbättra prestandan på dina enheter
Obegränsat Premium VPN** - Surfa anonymt från många virtuella platser runt om i världen
Obegränsad Premium teknisk support 24/7
Få Panda - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.pandasecurity.com/sweden/specialerbjudande
Lämna recension om Panda
Berätta för andra vad du tycker.
Captcha
Panda användarnas recensioner
  • “Gör vad den ska. Gör vad den ska helt perfekt. Okomplicerad och enkel att använda.“
  • “Hur bra som helst! En gång hade jag tre aktiva virus. Med en knapptryckning så var de borta.“
  • “Kanon!!! Ett av de bästa antivirusverktygen.“
  • “Jag har det installerat på alla mina enheter, det borde säga allt.“
Få Panda - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.pandasecurity.com/sweden/specialerbjudande