Topp10Antivirus

Om oss

Om oss

Vi testar och recenserar de bästa antivirusprogrammen för att hjälpa dig skydda din integritet på nätet (och låta din dator fungera snabbt och smidigt). All information som visas på den här sidan är kostnadsfri, men vi erhåller en provision av de olika mjukvaruleverantörerna när våra besökare köper programvara för internetsäkerhet via vår webbplats.

Eftersom vi har ett nära samarbete med våra partners inom antivirus och många besökare till sidan kan vi erbjuda specialpriser och erbjudanden som du inte hittar någon annanstans.

Oavsett om du behöver antivirusprogramvara för flera olika enheter på kontoret, eller om du vill skydda din persondator eller mobiltelefon, så har vi en mångårig erfarenhet inom branschen som hjälper dig välja rätt lösning. Med vår detaljerade och användarvänliga top-10 lista och jämförelsetabell hittar du enkelt det bästa antivirusprogrammet för dig.

Anledningen till att antivirusprogramvara är viktigt

Antivirusprogramvara skyddar dina enheter mot skadlig programvara, samt upptäcker och avlägsnar dessa om du har laddat ner dem av misstag eller blivit hackad. Malware kan skada din dator, mobiltelefon och andra anslutna enheter genom att korrumpera och radera dina filer, insamla din personliga information såsom kreditkortsnummer och lösenord, och sprida sig själv till andra enheter på ditt nätverk.

Du kanske aldrig har upplevt en virusattack eller så tror du att din enhet inte kan kommas åt eftersom du använder ett lösenord till ditt WiFi. Tyvärr kan attacker inträffa när som helst, såvida du inte använder rätt skydd.

Hackarna blir allt mer aggressiva och bättre på att bryta igenom cybersäkerhetsbarriärer, eftersom detta är en mycket lukrativ verksamhet för dem. De kan få tillgång till mängder av värdefull och känslig information.

I en tid där vi blir allt mer uppkopplade genom våra telefoner, datorer, smarta enheter för hemmet, bilar, surfplattor och klockor är det avgörande att du skyddar dig själv från utomstående hot. Annars är du sårbar för de alltför vanligt förekommande attackerna som inträffar varje dag.

Genom att investera i ett antivirusprogram skyddar du dig själv, din familj och din verksamhet mot cyberattacker.

Fortfarande inte övertygad om att du behöver en bra antivirusprogramvara? Här kommer lite skrämmande statistik:

  • Mängden av ransomware - skadlig kod som blockerar hem- och företagsdatorer till dess en lösen har betalats - har ökat märkbart under de senaste 12 månaderna, med över 36% globalt.
  • Över 4 000 ransomware-attacker inträffar varje dag!
  • 1 av 13 förfrågningar på internet leder till skadlig programvara
  • 554 159 621 skadliga webbadresser identifierades av antivirustjänster på internet
  • 3 809 448 dokument själs dagligen av cyberbrottslingar
  • 1 av 131 e-postmeddelanden innehåller skadlig programvara

    Skydda dina enheter idag - bli inte offer till cyberbrottslighet!