Topp10Antivirus
PC Protect

PC Protect-recension

8,8
Mycket bra
Vårt omdöme: "Det här "ultimata antiviruset" erbjuder ett antivirussystem, realtidsskydd, brandvägg, annonsblockering, skivrensning, hantering av uppstartsprogram, webbläsarhantering, och mycket mer..."
Få PC Protect - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.pcprotect.com/Specialerbjudande

Säkerhetsfunktioner

Redan från början är det uppenbart att PC Protect vill hålla ditt digitala liv säkert i alla hänseenden. Det är inte många antivirusprogram som erbjuder kompletta säkerhetssviter som PC Protect. Det här antiviruset utlovar skydd mot lokala hot, annonsprogram, nätfiske, spionprogram och krypterar dessutom din internettrafik så att dina aktiviteter på nätet alltid är säkra och privata. Dessutom så stödjer systemet ett brett urval av plattformar och enheter med ett och samma antivirussystem.

PC Protect må vara relativt nytt på marknaden, men det innebär inte att de saknar funktioner. Till att börja med så gör systemet en djupgående scanning av systemet för att upptäcka potentiella hot i realtid och stoppar dem automatiskt innan de kan orsaka permanenta skador. Antivirusprogrammet tar även bort skadlig kod, spionprogram och annonsprogram. Har du stött på irriterande pop-ups som hela tiden dyker upp i skärmens överdel? De kallas annonsprogram och PC Protect tar effektivt bort dem, så att du kan arbeta eller surfa i lugn och ro. Om du får e-post med misstänkta länkar i dem så behöver du inte oroa dig, så länge som du har antivirusprogrammet igång i bakgrunden. Systemet är utformat för att upptäcka och blockera webbplatser med skadlig kod eller nätfiske.

Funktionen System Boot är ytterligare ett välkommet tillslag som avinstallerar eller avslutar onödiga program och processer, samtidigt som den rensar upp dina filer och förbättrar datorns uppstartstid, och försäkrar att den körs på bästa sätt med optimerad prestanda.

Ytterligare funktioner

Vid sidan av att vara en enastående antiviruslösning så går PC Protect steget längre med funktionen Identity Protection. Detta är en tämligen rak och tydlig funktion. I händelse av bedragare försöker ta ut lån eller skuldsätta sig i ditt namn så varnar programvaran dig och förhindrar den här typen av oönskade transaktioner. Detta görs samtidigt som din identitet hålls säker, både offline och online.

En annan välkommen nyhet är Browser Manager, med vilken du enkelt kan rensa historiken, cachen och spårningskakor efter varje session så att din surfupplevelse hålls snabb och säker.

PC Protect erbjuder dessutom sin egen lösenordshanterare och avancerade brandväggsverktyg för att förhindra skadliga webbplatser från att utsätta dig för risker.

Användarvänlighet och prestanda

Om du har för vana att installera saker, bara för att sedan glömma bort dem och hoppas på det bästa, så är PC Protect definitivt något för dig. Även för tekniska noviser så är installationen på PC-datorer, bärbara datorer och mobila enheter superenkel och när programvaran väl körs i bakgrunden så kan du gå vidare med viktigare uppgifter i vardagen. Du behöver inte finjustera eller mata in saker, förutom en enklare anpassning (om du vill), exempelvis hur ofta scanningarna ska göras eller behörigheter.

Något som gör PC Protect mycket attraktivt är att systemet fungerar på mängder av olika plattformar, där alla har ett användarvänligt gränssnitt. Till exmepel; använder du en Mac och iPhone, och din partner en Windowsdator och androidtelefon? Kanske har barnen olika mobila enheter som körs på flera olika plattformar? Inga problem! PC Protect skyddar iPads, iPhones, Windows, Mac OS, android-surfplattor och androidmobiler.

Själva gränssnittet är mycket enkelt att använda och navigera. Här hittar du en tydlig svart kontrollpanel och stora, kraftiga knappar. Det är superenkelt att växla mellan en snabb avsökning och en fullständig scanning. Om du ställer in automatiska scanningar så kan du koppla av medan antivirussystemet gör jobbet.

Kundsupport

Detta är ett område som vissa antiviruslösningar ignorerar. Tack och lov så är detta inte fallet med PC Protect. Förutom en mycket omfattande kunskapsbas som innehåller start- och installationsguider, så finns det support via chatt. Vi testade funktionen och fick prata med en expert inom ett par sekunder. Upplevelsen skilde sig något mellan olika handläggare, men den var alltid trevlig och effektiv.

Slutsats

PC Protect är definivt en stark utmanare när det kommer till antiviruslösningar. Vi gillar att programmet har ett starkt skydd mot virus och ett antal extrafinesser som ser till att ditt surfande både är smidigt och säkert. Vi uppskattar även att systemet lyckas upptäcka och isolera virus och skadlig kod i realtid på alla enheter och multipla plattformar. Ännu viktigare, det smidiga användargränssnittet och support dygnet runt skiljer dem i högsta grad från mängden.


PC Protect jämför funktioner

OBLIGATORISKT ANTIVIRUS
Realtids antivirus
Uppgradera ditt antivirusskydd och eliminera skadlig kod, spionprogram och virus i realtid
Avancerad WebShield
Avancerat skydd mot skadliga webbplatser och blockera försök att stjäla din personliga information.
Årligt skydd
För att hålla dina enheter skyddade dygnet runt, 365 dagar om året, levererar vi problemfritt, kontinuerligt antivirusskydd.
30 dagar pengarna tillbaka-garanti
Vi är så övertygade om att du vill stanna kvar med PCProtect så att vi ger dig pengarna tillbaka om du lämnar. Inga frågor.
Systemrenovering
Förbättra din stationära dators prestanda och frigör diskutrymme
2 ytterligare liicenser
Realtids-antivirusskydd för 3 totala enheter. Kompatibelt med Windows, Mac, iOS och Android
SafeBrowsing VPN
SafeBrowsing döljer din IP-adress och krypterar dina nätverksdata
Hitta duplicerade filer
Frigör bortkastat diskutrymme.
Skräprensare
Rengör systemet säkert
Eliminera spårningscookies
Även om spårningscookies inte är direkt skadliga skapar de integritetsproblem som vi kan hjälpa dig slippa.
Lösenordsvalv
Generera och lagra unika, starka lösenord
Kompatibelt med Windows, Mac, Android och iOS
Få PC Protect - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.pcprotect.com/Specialerbjudande
Lämna recension om PC Protect
Berätta för andra vad du tycker.
Captcha
PC Protect användarnas recensioner
  • “Gjorde en gratis scanning, upptäckte mängder av hot och rensade bort alla!" Verkade öka hastigheten på min dator också! Bra jobbat!“
  • “Mycket att välja mellan där ute, valde PC Protect och funkar bra så här långt. Rätt billigt också vilket är en bonus!“
Få PC Protect - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.pcprotect.com/Specialerbjudande