Topp10Antivirus
Upplysningar om annonsörer

ZoneAlarm-recension

-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Vårt omdöme: "ZoneAlarm erbjuder en förstärkt brandvägg i kombination med ett licensierat antivirusskydd. En stabil gratisversion och ett coolt utbud av bonusfunktioner gör det till ett optimalt alternativ för personligt bruk."
Få TotalAV - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.TotalAV.com/Specialerbjudande

Om företaget

Zone Alarm är ett företag som erbjuder säkerhetsprogramvaror och som utvecklar antivirus och mjukvara på konsumentnivå. Programvaran utvecklades från början av Zone Labs men förvärvades sedermera av det israeliska bolaget Check Point år 2004.

Check Point är ett multinationellt företag som producerar programvara och kombinerade hårdvaru- och mjukvarulösningar för IT-säkerhet. Företagets produkter sträcker sig från nätverkssäkerhet, slutpunktsäkerhet, mobil och datasäkerhet till säkerhetshantering.

Utmärkelser och prestationer

Zone Alarms utmärkta brandvägg är en förebild för brandväggars förmågor inom antivirus-branschen. Den har fått högsta betyg för brandväggar under det senaste decenniet.

PRO-versionen av antivirusprogrammet tilldelades Editor's Choice Award av PC Mag i 2016. Den fick även det övergripande betyget "utmärkt" för sin höga prestanda. Antivirusprogrammet berömdes för sina avancerade brandväggs-egenskaper och dess otroliga utbud av bonusfunktioner.

Säkerhetsfunktioner

Zon Alarm antivirus erbjuder en rad unika säkerhetsfunktioner som placerar den i framkant gentemot vanliga antivirus, med god marginal. Antivirusets premiumpaket - Extreme Security - gör ett fantastiskt jobb med att ge användarna den trygghet de förväntar sig från ett ledande antivirus.

Nyligen installerade antivirus-system är sårbara inför säkerhetshot som ännu inte har hunnits dokumenterats formellt av ett nyligen upprättat system. Sådana hot är kända som "Zero-day attacks". Extreme Security har en formidabel moln-signatur databas som använder realtidsövervakning för att upptäcka eventuella säkerhetsanomalier. Den här funktionen ger användaren skydd mot alla former av zero-day attacker.

Extreme Security använder "sandboxing"-tekniken för att säkert skanna e-post bilagor efter skadlig kod. Antiviruset samlar e-postbilagor som har godkänts av användaren och skickar dem till en virtuell maskin där de sätts i säker karantän. Där scannas bilagorna enligt dagens stränga virusdefinitioner. Alla skadliga komponenter i e-postmeddelandet skannas, segregeras, identifieras och tas bort. Informationen om dessa virus överförs sedan till Zone Alarm-nätverket, för att skydda andra användare.

Antivirusprogrammets teknik verkar på de mest grundläggande delarna av operativsystemet. Programvarans avsökning på kärn-nivå säkerställer ett djupgående skydd med hjälp av sin snabbt uppdaterbara signaturlista och anpassningsbara avsökningslägen.

Den funktion inom antiviruset som hyllas mest är den avancerade brandväggen. Extreme Security inkluderar OSFirewall, en egenutvecklad teknologi som utestänger även de mest avancerade intrångsförsöken. Attacker som COM, SCM och andra otillåtna dataåtkomståtgärder identifieras och blockeras. Tvåvägs-brandväggen blockerar inte bara intrång utifrån, utan hindrar även skadlig kod från att genomföra utgående attacker på offentliga nätverk. De inbyggda Kill Controls-programmen avbryter program som försöker läcka information ut i nätverket.

Extreme Securitys redan förstärkta antivirus förstärks ytterligare av dess automatiska, trådlösa nätverkssäkerhetsverktyg. Verktyget analyserar analytiskt trådlösa nätverk för att identifiera och tillämpa den lämpligaste brandväggsinställningen för ett visst nätverk.

Ytterligare funktioner

Programvaran är känd för sitt breda urval av ytterligare säkerhetsfunktioner som endast ett fåtal andra avancerade säkerhetsprogram erbjuder. Zone Alarm adderar till ett imponerande säkerhetslager i Chrome-webbläsaren med ett tillägg som förhindrar phishing. Tillägget använder programvarans utökade webbläsarskydd för att scanna webbadresser och förhindrar användare från att besöka webbsidor som innehåller säkerhetshot. I stället för att använda tungrodda anti-phishing applikationer erbjuder den här funktionen ett lättviktigt och bekvämt alternativ till användarna.

Keylogger-program är utformade för att registrera användarens knapptryckningar, för att få tillgång till känsliga lösenord och användarnamn. Extreme Security stöder en funktion som upptäcker och förhindrar att keylogger-programmen fungerar på användarens dator. Den här funktionen kan ge ett effektivt skydd mot flera olika intrångshot som äventyrar systemets säkerhet.

Zone Alarm kommer med en generös 5 GB molnbaserad backup, tillhandahållen av företagets partner IDrive. Dessutom stöder programvaran en annan användbar funktion som drivs av Identity Guard. Tjänsten övervakar bekvämt eventuella identitet och kreditkortsstölder, utan kostnad i ett helt år. Detta genom att Identity Lock säkert kontrollerar användarens samtliga personliga information.

Som tidigare nämnt är listan på Zone Alarms extrafunktioner oändlig. Programvaran har även premiumfunktioner som "Hitta min laptop", som hjälper användaren att spåra en stulen laptop eller dator. DefenseNet är ytterligare ett premiuminslag i mjukvaran. Den här programvarufunktionen säkerställer realtidsövervakning efter säkerhetshot och använder en uppdaterad databas med säkerhetsdefinitioner.

Antal licenser och paket

Zone Alarm antivirus har tre olika paket och priset varierar beroende på det antal maskiner som ansluts till paketet.

Kundsupport

Företaget upprätthåller ett omfattande supportcenter för att säkerställa att kunderna är nöjda med produkten. Supporten stöds av en online live-chatt som besvarar alla frågor som kunderna ställer, dygnet runt och sju dagar i veckan.

Om du inte föredrar live-chatt så stödjer även systemet ett system för supportärenden och en aktiv användar-community. Det är inte allt; företaget erbjuder även ett utbud av online-handledningar och avgiftsfria telefonnummer för frågor kring faktureringen.

Slutsats

Zone Alarm kombinerar en fantastisk brandvägg med ett effektivt antivirus från prisbelönta Kapersky. Dess breda utbud av funktioner och en stabil gratisversion gör det till ett perfekt val för användare som inte behöver en komplett säkerhetssvit, men som vill ha en brandvägg i världsklass.


ZoneAlarm jämför funktioner

ZoneAlarm Free Antivirus
ZoneAlarm Pro Antivirus + Firewall
ZoneAlarm Extreme Security
Endast Windows
Endast Windows
Windows, android & iOS
1 år - 5 PC-datorer
1 år - 5 Enheter
Antivirus och anti-spyware
Avancerad brandvägg
Tvåvägs brandvägg
Identitetsskydd
Spelläge
Web Monitor
Anti-Phishing
Hot-extraktion
Molnsäkerhet i realtid
24/7 online-support
Anti-ransomware
Mobil säkerhet
Hotemulering
Anti-keylogger
Få TotalAV - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.TotalAV.com/Specialerbjudande
Lämna recension om ZoneAlarm
Berätta för andra vad du tycker.
Captcha
ZoneAlarm användarnas recensioner
  • “DET BÄSTA antivirusprogrammet! ! ! Bästa virusskyddet och brandväggen någonsin!! Mycket effektivt och enkelt att använda.“
  • “Utan tvekan den bästa brandväggen du kan köpa.“
  • “Den här webbplatsen erbjuder den bästa säkerhetsprodukten för surf som finns tillgänglig på marknaden idag. Mycket bra hemsida och användarvänlig layout. De har en av de bästa programmen för säkerhet på nätet som för närvarande finns. Jag skulle rekommendera den här produkten till alla internetanvändare som letar efter ett bra antivirus och en brandvägg.“
Få TotalAV - Skydda din dator
Skydda din dator från virus, hackare och cyberattacker
www.TotalAV.com/Specialerbjudande